Acasa > Noutati si evenimente

Noutati si evenimente


Rezultate finale evaluare aplicatii in cadrul competitiei de idei de afaceri

Miercuri, 29 mai 2013, ora 16.52 | Noutati si evenimente

Va informam ca etapa a doua de intervievare a aplicantilor in cadrul competitiei de idei de afaceri pentru infiintarea de intreprinderi sociale a fost finalizata. Rezultatele interviurilor si punctajul final pot fi descarcate AICI

Eventualele contestatii se vor transmite la adresa de e-mail roma@cadi.ro sau pe fax, la numarul 021.316.02.51, in termen de 48 de ore de la data publicarii prezentului anunt.

Acestea vor fi solutionate, iar deciziile aferente publicate pe pagina web www.economiesocialapentruromi.roin termen de maxim 5 zile de la data inregistrarii acestora.


Rezultate evaluare aplicatii in cadrul competitiei de idei de afaceri

Miercuri, 22 mai 2013, ora 17.08 | Noutati si evenimente

Va informam ca evaluarea aplicatiilor in cadrul competitiei de idei de afaceri pentru infiintarea de intreprinderi sociala a fost finalizata. Rezultatele evaluarii pot fi descarcate AICI.

Eventualele contestatii se vor transmite la adresa de e-mail roma@cadi.ro sau pe fax, la numarul 021.316.02.51, in termen de 48 de ore de la data publicarii prezentului anunt. Acestea vor fi solutionate iar deciziile aferente publicate pe pagina web www.economiesocialapentruromi.ro in termen de maxim 5 zile de la data inregistrarii acestora.


Curs gratuit de antreprenoriat in economie sociala, in Tirgu Mures 

Luni, 20 mai 2013, ora 11.52 | Noutati si evenimente

In perioada 11-13 iunie 2013, la Hotelul Ciao din Tirgu Mures, va fi organizat seminarul regional "Competente antreprenoriale in economie sociala". Cursul este gratuit, beneficiaza de certificare ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si se adreseaza specialistilor in domeniul incluziunii sociale din cadrul institutiilor publice locale si organizatiilor neguvernamentale din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Obiectivul principal urmarit in cadrul acestor seminarii regionale este incurajarea spiritului antreprenorial la nivel social in randul institutiilor publice locale si organizatiilor neguvernamentale si implicarea acestora in activitati durabile si profitabile. Aceste actiuni vor avea capacitatea sa genereze autosustenabilitate si independenta solutiilor sociale si sa contribuie la dezvoltarea economica a comunitatilor dezavantajate, cum sunt cele de romi. Printre temele abordate in cadrul cursului se numara: (a) conceptele teoretice de baza ale antreprenoriatului social; (b) principiile economiei sociale/legislatia; (c) rolul autoritatilor publice in dezvoltarea modelelor de economie sociala pentru comunitatile de romi si (d) initierea, elaborarea si gestionarea planului de afacere sociala.

Pentru a participa la acest curs, persoanele interesate sunt rugate sa trimita o copie dupa cartea de identitate, o adeverinta care sa ateste calitatea de specialist in domeniul incluziunii sociale, precum si o copie dupa diploma/certificat ce atesta absolvirea a 12 clase. Pentru mai multe informatii si inscrieri puteti contacta echipa proiectului la urmatoarea adresa de e-mail mihaela.ghinescu@undp.org sau la telefon 021.201.78.86.

Seminarul de la Tirgu Mures este componenta-cheie a proiectului POSDRU/69/6.1/S/34922 "Economia sociala ca solutie a dezvoltarii comunitatilor Roma din Romania", fiind al patrulea dintr-o serie de sase seminarii organizate in cinci regiuni de dezvoltare ale Romaniei. Primele trei seminarii au avut loc la Cluj, Calarasi si Bacau. Ultimele doua seminarii vor avea loc la Drobeta Turnu Severin (iulie 2013) si Oradea (septembrie 2013).


A fost prelungit termenul de inscriere in competitia de idei de afaceri 

Luni, 29 aprilie 2013, ora 13.37 | Noutati si evenimente

Conform regulamentului de concurs, pentru a permite o competitie semnificativa intre aplicatii si a fi in masura sa le selectam pe cele mai relevante si fezabile dintre acestea, anuntam prelungirea termenului limita de depunere a aplicatiilor in cadrul competitiei de idei de afaceri desfasurata in cadrul proiectului "Economia Sociala ca Solutie a Dezvoltarii Comunitatilor Roma din Romania" POSDRU/69/6.1/S/34922, pana pe data de 9 mai 2013, ora 17:00.

Documentatia aferenta poate fi descarcata AICI.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati echipa proiectului in scris la adresa de e-mail roma@cadi.ro sau la numarul de fax 021.316.02.51. Competitie de idei de afaceri pentru infiintarea a doua intreprinderi sociale

Vineri, 29 martie 2013, ora 16.07 | Noutati si evenimente

Avem placerea de a va invita sa participati la competitia de idei de afaceri pentru infiintarea a doua intreprinderi sociale, care se va finaliza cu acordarea a doua premii in valoare de 73.950 RON fiecare. 

Competitia este desfasurata in cadrul proiectului "Economia Sociala ca Solutie a Dezvoltarii Comunitatilor Roma din Romania" POSDRU/69/6.1/S/34922, proiect dezvoltat de Fundatia Centrul pentru Analiza si Dezvoltare Institutionala (CADI Eleutheria), in colaborare cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP Romania), Guvernul Romaniei - Departamentul pentru Relatii Interetnice (DRI) si Alianta Civica a Romilor din Romania (ACRR) si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Termenul limita de depunere a aplicatiilor este 29.04.2013. Documentatia aferenta poate fi descarcata AICI.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati echipa proiectului in scris la adresa de e-mail roma@cadi.ro sau la numarul de fax 021.316.02.51. 

 


 

 Dezvoltat de UNDP

© 2018 UNDP. Toate drepturile rezervate.

click
tracking